De applicatie voor de hippische ondernemer!
Verwacht meer.

Layer 1 Free

Make it easy

ManegeApp is gratis te downloaden. Na het registreren voegt u leden heel eenvoudig toe aan uw lessen, houdt u uw leden op de hoogte met het laatste nieuws en u wordt niet meer gestoord door de afmeldingen van leden.

Ga voor minder werk!

Geen installatie nodig

Met het dashboard van ManegeApp kunt u direct aan de slag. U hoeft niets te installeren. U kunt uw klanten of leden via de mobiele app laten inschrijven. U kunt de klant direct toevoegen aan de lesperioden. Uw klant of lid ziet meteen in de app op de mobiele telefoon wanneer zijn of haar lessen zijn. Exporteer alle gegevens die u wenst naar Excel.

I & R

Sinds 2021 is de Identificatie en Registratie van paarden en pony`s verplicht. Iedere eigenaar van paarden of pony`s dient een UBN nummer te hebben als ze paarden of pony`s thuis hebben. Ook voor de hippische ondernemer geldt dit. Maar de hippische ondernemer moet meer doen. Denk daarbij aan de registratie van paarden die tijdelijk afwezig zijn voor bijvoorbeeld een wedstrijd. ManegeApp regelt het.

Sign-Up

Uw klanten of leden registreren zelf na het scannen van uw qr-code. De app is direct te gebruiken voor de nieuws berichten, de info van uw bedrijf, het registreren van uw pensionpaarden door de pensiongast zelf en het regelen van afwezigheid van de pensionpaarden en het kiezen van rijbanen voor vrij gebruik. Na het toevoegen van een lid aan een les periode kan dit lid ook de aan en afmeldingen regelen via de app.

Les Beheer

U regelt alle lessen in het dashboard. Hier maakt u periodes aan voor een bepaalde tijd. 10 Wekelijks, kwartalen of half jaarlijks, alles is mogelijk. U kunt zelfs tijdsblokken maken voor uw onderlinge wedstrijden en daar uw leden op laten inschrijven. Zo zal uw planning nooit overvol raken en weten uw klanten direct in welk tijdsblok ze moeten starten. Regel de rijbaan bezetting voor gemakkelijk in de het dashboard voor onder anderen de dressuur, het springen, de menners of voor het voltigeren. Niemand rijdt elkaar in de weg. En nog veel meer

Rapportage

Alle onderdelen zijn te filteren en te exporteren. U kunt kijken wie er wanneer gereden heeft, hoeveel lessen er gemist zijn, hoeveel lessen er zijn ingehaald en hoeveel lessen er extra zijn gereden. Ook kunt u uw leden bestand filteren op niveau, plaatsnaam, actief lid en nog veel meer. U kunt uw pensionklanten zelf laten bijhouden van de afwezigheid op uw bedrijf. Met één druk op de knop krijgt u een uitdraai van alle paarden die afwezig zijn geweest.

Een mooie app met een strak Dasboard

Hippische ondernemers die gebruik maken van ManegeApp kunnen gebruik maken van handige functies in het dashboard die automatisch hun weg vinden naar de overzichtelijke app op de mobiele telefoon van uw klanten of leden.
ManegeApp breidt steeds verder uit met verschillende functies. U kunt medewerkers rollen geven voor deze extra functies. U kunt een medewerker de functie hoefsmid geven. Deze kan dan vanuit de app rechtstreeks in het dashboard komen om afspraken te maken met de hoefsmid voor de paarden. U kunt ook instructeurs de rol van instructeur geven. Andere funkties zijn koopjeshoek en advertenties.