Wij van ManegeApp

  • - willen u graag ontzorgen
  • - vinden dat iedereen ermee moet kunnen werken
  • - zorgen dat de app voor iedereen overzichtelijk is
  • - zullen nog veel meer functie toevoegen
  • - het dashboard met een paar klikken te bedienen is
  • - proberen problemen met het dashboard of de app binnen 48 uur op te lossen

Een account aanvragen

U zit nergens aan vast! Alle functie die ManegeApp aanbied in de app of in het dashboard kunt u 2 maanden uit proberen. Daarna kunt u kiezen om het gratis gedeelte van ManegeApp te blijven gebruiken of alle functies gebruiken van ManegeApp. De gratis functies die u kunt blijven gebruiken zijn het aan en afmelden van lessen, nieuwsberichten plaatsen, advertenies door en voor uw leden, en de koopjeshoek.


We Have Come A Long Way

Het begin

Eind 2014 is het idee ontstaan door mij als hippische ondernemer om het aan en afmelden digitaal te maken. Rond de kerst periode en vlak voor de vakanties zijn mensen vaak druk bezig met van alles te plannen en worden minder belangrijke dingen vergeten zoals het afmelden van lessen. Later komen ze daarop terug om een les in te halen.

De eerste stappen

Begin 2015 na eerst wat zelf in elkaar geknutseld te hebben op een PC dacht k dit moet gewoon op een mobiele telefoon komen. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon en altijd bij zich. Daarna een groepje studenten gevraagd of die dat konden en deze hebben de eerste versie gemaakt. Eind 2015 waren we ermee gestart op de manege en met succes. Om het systeem altijd en zonder problemen online te houden zijn we overgestapt naar een bedrijf die gespecialiceerd zijn in app`s bouwen.

We ontwikkelen verder

Samen met verschillende hippische bedrijven en de app bouwer ontwikkelen we ManegeApp verder uit zodat er voor elk soort hippisch bedrijf functies zijn waardoor het werk makkelijker wordt, tijdbesparender is en vooral kosten besparender wordt. Denk bijvoordbeeld aan de jaarlijkse influenza/tetanus enting. Wordt dit vergeten dan zit u vast aan een basis enting, dus extra kosten. Op dit moment zit de functie hoefmsmid erin.

Nu en toekomst

Wanneer er een functie gereed is en zonder problemen werkt gaan we met het volgende aan de gang. Wat kun je nog verwachten: influenza/tetanus met herinnering, dierenarts functie, en verschillende stal management functies.